HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 117Τεύχος 117

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ  2015
TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ

Ηλεκτρονική Μορφή (pdf)  (κάντε κλίκ)
και σε ηλεκτρονική έκδοση για τα iPhones-iPadsTM iTunes StoreTM

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTo1Crnf7si8dKelVjzIAI9osGuGvgGbzQZGzGbX_hj4QbTVb8QyA

Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ "ΚΑΥΤΑ" ΘΕΜΑΤΑ !


Μη το Χάσετε το Νέο Πρωτοχρονιάτικο Τεύχος
Διαγωνισμός "Φωτο Quiz" με ΔΩΡΟ
ένα πομποδέκτη VHF/UHF
καθώς και πολλές ΔΩΡΕΑΝ Ετήσιες Συνδρομές...

________________________________________________________________________________
 

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι ΚΟ   Τ Ε Υ Χ Ο Σ
Ανάλυση, Παρουσίαση & Εγκατάσταση
ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΛΗΨΗΣ


Περιορισμοί Καταστατικού Πολυκατοικίας; Προβλήματα Παρεμβολών; Περιορισμένοι Χώροι; Κακοπροαίρετοι Γείτονες;
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ ! ! ! Υπάρχουν “1002” ιδέες & τρόποι για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το Χόμπι σας στα ερτζιανά, παραμένοντας “ΑΟΡΑΤΟΙ” και ανενόχλητοι ! ! !

Στην διάρκεια της 20ετούς μου αρθρογραφίας στο περιοδικό “Ραδιοτηλεπικοινωνίες”, υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει η καθημερινή διαπίστωση, ότι η μεγαλύτερη ανησυχία όσων ασχολούνται ενεργά στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας, είναι οι διάφοροι κανόνες και ιδιαίτερα οι περιορισμοί στην τοποθέτηση κεραιών, που όλο και συχνότερα τελευταία καταλήγουν και οδηγούν στην συρρίκνωση και “απαγόρευση” του ραδιοερασιτεχνισμού.
Δυστυχώς, η αντίληψη της κοινωνίας για τις ραδιο-εκπομπές στις μέρες μας, έχει “μεταλλαχθεί” επικίνδυνα και απειλεί όλους μας (πιθανότατα σύντομα να “χτυπήσει” και την δική μας πόρτα), εφόσον καθημερινά διάφορες αναφορές επηρεάζουν αρνητικά την κοινή γνώμη των συμπολιτών μας, παρουσιάζοντας τις άσχημες επιπτώσεις των ραδιοκυμάτων σε σχέση με την ανθρώπινη υγεία, χωρίς όμως να μπαίνουν στον κόπο να διευκρινίζουν, να αναλύουν και το σπουδαιότερο να διαχωρίζουν τις επιβλαβείς κεραίες υψηλής ισχύος και συχνότητας, από μία εντελώς ακίνδυνη ραδιοχομπίστικη κεραία βραχέων εκπομπής ή ακόμα και από μία πολύ πιο αθώα... την κεραία λήψης.


Το πρώτο εορταστικό Νέο τεύχος του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ για το 2015, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην κατασκευή και εγκατάσταση Αθέατων Κεραιών και στις σελίδες του περιλαμβάνονται πολλές ιδέες, προτάσεις και σχέδια κεραιών που θα μπορέσουν να “τοποθετήσουν” το σταθμό σας επάξια στα ερτζιανά... και πάνω απ' όλα χωρίς προβλήματα !


________________________________________________________________________________

Επίσης στο Πρωτοχρονιάτικο Τεύχος...
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΦΩΤΟ QUIZ” με πολλά ΔΩΡΑ ! Ξεκινάμε επίσης τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ προσφέροντας στους αναγνώστες μας ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ καθώς και έναn φορητό πομποδέκτη VHF-UHF... σε 11 τυχερούς που θα μπορέσουν να απαντήσουν σωστά, ερμηνεύοντας την απεικόνιση της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε. Για τους “εραστές” των ηλεκτρονικών κατασκευών...

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ TRANSVERTER ΓΙΑ ΤΟΥΣ 70ΜΗz Απολαύστε τις επικοινωνίες στους 70MHz, χωρίς να χρειαστεί να ξοδεύεστε για την αγορά ενός νέου πομποδέκτη, απλά και μόνο κατασκευάζοντας εύκολα κυκλώματα που μπορούν να προσαρμοστούν στον ήδη βραχέο ή CB πομποδέκτη σας και έτσι, ο πομποδέκτης σας να “αναβαθμιστεί”, προσθέτοντάς του περισσότερες νέες συχνότητες εκπομπής και λήψης. Επιμορφωθείτε... τεχνικά !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΑΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ... Ένα τεχνικό εμπεριστατωμένο άρθρο, που πλαισιώνεται με τα ανάλογα γραφικά επεξηγηματικά σχέδια, ώστε να κατανοήσετε απόλυτα σωστά τον τρόπο κατασκευής κάθετων ή οριζόντιων Κεραιών και τον συντονισμό τους για τις διάφορες μπάντες που εσείς επιθυμείτε.

________________________________________________________________________________

Με τη νέα χρονιά, διαβάστε το πρώτο τεύχος του 2015 και...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ GADGETS ΓΙΑ ΤΟ 2015...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΥΛΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜEΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

________________________________________________________________________________

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ !!!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET