HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 114 

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
-----------------------------------------------------------

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !
Kυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014
19ο Πανελλήνιο HAMFEST  ΛΑΡΙΣΑ

----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας θα είναι κλειστά για το κοινό,
από 17 Ιουλίου έως 8 Σεπτεμβρίου.
Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό
στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου
στείλτε Fax 212-2130001

ή e-mail κάνοντας κλίκ στο ΜΕΝΟΥ "επικοινωνία"
----------------------------------------------------------

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTo1Crnf7si8dKelVjzIAI9osGuGvgGbzQZGzGbX_hj4QbTVb8QyA

TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΤΕΥΧΟΣ 114 ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
σε Ηλεκτρονική Μορφή (pdf)  (κάντε κλίκ)
και σε ηλεκτρονική έκδοση για τα iPhones-iPadsTM
iTunes StoreTM και Google playTM - AndroidTM

  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ  
Μην το Χάσετε !

Το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί και σε ψηφιακή μορφή και είναι διαθέσιμο στη διάσημη πλέον ιστοσελίδα www.magzter.com, όπου οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να το προμηθευτούν και να το απολαύσουν σε όλες τις υπάρχουσες ηλεκτρονικές μορφές, για όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων - τάμπλετ, ενώ η έντυπη έκδοση ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα !
 
Στο νέο τεύχος, το βασικό άρθρο θα αποτελέσει μια πραγματική έκπληξη για όλους τους αναγνώστες που αγαπούν το πάντρεμα ραδιοερασιτεχνισμού και σύγχρονης τεχνολογίας εφόσον για πρώτη φορά στον ελληνικό τύπο παρουσιάζουμε μία αναλυτική αξιολόγηση των καλύτερων ραδιοεφαρμογών για τα “έξυπνα” κινητά iOS & ANDROID αλλά και TABLET. Μάθετε πώς κι εσείς μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε το κινητό σας, προσθέτοντας με μικρό κόστος ή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ λογισμικά και απολαύστε ραδιοεφαρμογές που λειτουργούν ως απαραίτητα “εργαλεία” για τις επικοινωνίες σας, εμπλουτίζοντας συγχρόνως τις γνώσεις σας. 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ... Η ελκυστική ιδέα της άπληστης κερδοφορίας που ώθησε κορυφαίους κατασκευαστές λαμπτήρων να συνεργαστούν κρυφά, δημιουργώντας ένα μυστικό καρτέλ καθορισμού τιμών (price fixing)... Όλα τα μυστικά έγγραφα της μεγάλης κομπίνας... στη φόρα !


 ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:  
Και όπως πάντα, υπάρχει η καθιερωμένη πλέον παρουσίαση ΝΕΩΝ πομποδεκτών με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο Wouxun KG-UV8D καθώς και η παρουσίαση νέων προϊόντων και ειδικότερα, ιδιόμορφες και παράξενες ειδήσεις που μόνο στο περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ δημοσιεύονται χωρίς καμία λογοκρισία.

 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ WiFi:  
Επίσης, σε αυτό το τεύχος, μία πρώτη “γεύση” των δυνατοτήτων ενός νέου, καινοτόμου ασύρματου πομποδέκτη χειρός, του IP-100H που προσφέρει την απεριόριστη δυνατότητα για ελεύθερη web επικοινωνία μέσω ασύρματων δικτύων WiFi LAN & IP.

 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ SDR:  
Από τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα στο καλοκαιρινό τεύχος που θα ενθουσιάσει τους ραδιο-ακροατές βραχέων και όχι μόνο, είναι σίγουρα η παρουσίαση ενός μικροσκοπικού Gadget υψηλής τεχνολογίας, του HD-SDR Δέκτη FunCube Dongle Pro... που έχει την δυνατότητα να μετατρέπει τον φορητό σας υπολογιστή σε έναν πανίσχυρο Σούπερ ΔΕΚΤΗ με ένα εντυπωσιακό φάσμα λήψης (150kHz -1,9 GHz)... για να ακούτε τα πάντα !
 
 Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ CB:  
Στην τεχνική ύλη του νέου τεύχους, συνεχίζουμε με το Δεύτερο Μέρος ενός ιδιαίτερα ενημερωτικού θέματος, που εστιάζει στο πώς ο Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα και μπορεί νομιμότατα, χρησιμοποιώντας Ραδιοτηλέφωνα Βάσης και τα Φορητά CB, να επικοινωνήσει ασύρματα με άλλους συμπολίτες του σε μεγάλες αποστάσεις.

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ:  
Ακόμα μία ενδιαφέρουσα δημοσίευση που αφορά την ραδιοερασιτεχνική νομοθεσία στην Ελλάδα, είναι ένας νέος, διευκρινιστικός κανονισμός περί Αδειών Αλλοδαπής, που δυστυχώς πολλοί λίγοι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν και ο οποίος θα πρέπει να γίνει ευρέως γνωστός, προκειμένου να προλάβει ανεπιθύμητες εξελίξεις στην ανανέωση των αδειών.
 
 ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗ ΤΟΥ DXCC:  
Τέλος, για τους “κυνηγούς” του DX, δημοσιεύουμε έναν πλήρη δισέλιδο πίνακα με όλες τις DX ραδιοχώρες που θα σας δώσουν το εισιτήριο για την είσοδό σας στο κλαμπ των φημισμένων ελίτ DXCC.
 
Μάθετε τα πάντα πρώτοι... εύκολα και γρήγορα... όλες τις παγκόσμιες ράδιο-εξελίξεις, με ένα κλικ στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας, στο www.magzter.com !
 
  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
  ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !  

Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET