HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Τεύχος 5Τεύχος 5, HomeSatellite

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ HOME SATELLITE... έρχεται να ταράξει τα δορυφορικά δεδομένα φέρνοντας ενδιαφέρουσες ανατροπές, με τα πολλά και ποικίλης ύλης θέματά του. Απευθυνόμενο και πάλι σε ένα ευρύ κοινό, το Home Satellite καταφέρνει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, κινούμενο πάντα στα σύγχρονα ρεύματα των δορυφορικών εξελίξεων.

-Νέα απ' όλο τον κόσμο, γεγονότα αλλά παράλληλα και νέα προϊόντα που σχετίζονται με τη δορυφορική μας ζωή, γνωρίστε τα όλα και μείνετε... δορυφορικά δικτυωμένοι και πλήρως ενημερωμένοι!

-Για τους λάτρεις της δορυφορικής τεχνολογίας -που πάντα θέλουν να είναι ένα βήμα πιο μπροστά- σε αυτό το τεύχος κάνουμε “φύλλο & φτερό” τον πολύ αξιόλογο δορυφορικό και επίγειο δέκτη COMBO VANTAGE δοκιμάζοντας την τυφλή ανίχνευση και 2 θύρες CI + Conex + Xcrypt: Διαβάστε για το καλούδι που συναγωνίζεται ακόμη και τους πιο δημοφιλείς δέκτες εφόσον συνδυάζει ευρεία λήψη δορυφορικής DVB-S και επίγειας τηλεόρασης DVB-T. Η ελκυστική τιμή του δέκτη μαζί με το δυναμικό λειτουργικό της 2ης γενιάς, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η νέα σειρά Vantage “κρύβει” πολλές εκπλήξεις και δεν θα περάσει απαρατήρητη από τα μάτια των δορυφοmaniacs!!!

-ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ... Μία μοναδική παρουσίαση: Προσθέτουμε στον 600άρη αυτό που έλειπε από τον 500άρη DreamBox! Στο περιοδικό HOME SATELLITE η ψηφιακή εγγραφή σε σκληρό δίσκο γίνεται πραγματικότητα με το DM600PVR! Μην διστάσετε ούτε λεπτό! Σας καθοδηγούμε Βήμα-βήμα και σας αναλύουμε με πολλές φωτογραφίες πώς θα μπορείτε και εσείς να εγκαταστήσετε στον δορυφορικό σας δέκτη ένα σκληρό δίσκο, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταγράφετε τα αγαπημένα σας ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα... χωρίς καμία δυσκολία !

-Για όσους βέβαια στοχεύουν ακόμη πιο ψηλά, το τεύχος αυτό εξηγεί με απλά λόγια γιατί η μαγεία της Σούπερ Τηλεόρασης (1080p) θα σας γοητεύσει ενώ η μυστική “συνταγή” της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας που κρύβεται πίσω από την εικόνα υψηλής ευκρίνειας... σίγουρα θα σας προσελκύσει ακόμη περισσότερο! Γνωρίστε τα σύγχρονα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά καθώς και τις ενδεικτικές τους τιμές, σε... ευρώ!

-Για τα Δορυφορικά μας “ψαχτήρια”... έχουμε κάποια μυστικά που θα σας βοηθήσουν για μία σωστή εγκατάσταση κινητού κατόπτρου, έτσι ώστε να έχετε επιτέλους σωστή γνώση θεωρίας και πράξης! Ένα άρθρο της αξιόπιστης ιστοσελίδας www.sdtv.gr που θα σας ικανοποιήσει 100% μαζί μια σειρά φωτογραφιών που θα σας... ανοίξουν τα μάτια!

Και σε αυτό το τεύχος, όλες οι συχνότητες των δορυφορικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών, για μία ακόμη φορά είναι στην υπηρεσία όλων των αναγνωστών με αναλυτικούς πίνακες, για μια σωστή ψυχαγωγία χωρίς κόπο.

-Πόσο Επικίνδυνη είναι η δορυφορική τηλεόραση για τα παιδιά μας;;; Η Δορυφορική Νταντά συστήνεται σε όλους τους γονείς, παρουσιάζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις και αποκαλύπτει τρόπους προστασίας των μικρών τηλεθεατών μαζί με τα καλύτερα παιδικά, δορυφορικά κανάλια για μικρούς + μεγάλους! Αν είστε λάτρεις του σινεμά, διασκεδάστε άφοβα μαζί με την παρέα μας! Το Hollywood κάνει και πάλι επιδρομή στις σελίδες του Home Satellite, με τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες της εποχής αλλά και τις δημοφιλέστερες, φοβερές σειρές που ήδη έχουν γίνει από καθημερινή συνήθεια, μέχρι... εθισμός!

Ακόμα ένας ΥΠΕΡ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ παραλαμβάνει σπίτι του τον φανταστικό δορυφορικό δέκτη TecView 2050 και ξεκινά τη φθινοπωρινή του διασκέδαση... ενώ για όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες... το περιοδικό HOME SATELLITE είναι πάντα εδώ για ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολλές, πολλές εκπλήξεις!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET